MENU

Algemene Voorwaarden

Gratisdatingsite.nl
We doen onze uiterste best om jou als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse gratis datingsites. Ā Gratisdatingsite.nl verwijst gebruikers naar de websites voor online dating. Zelf bieden wij geen datingservice aan. Alle content op Ā Gratisdatingsite.nlĀ is eigendom van Ā Gratisdatingsite. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Reviews
We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door deĀ websiteĀ ontstaat en nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronderĀ reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. We kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van de online datingsites. DezeĀ ontvangenĀ wij van de datingsites zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden
Indien je gebruikt maakt van Gratisdatingsite.nl, ga je daarmee akkoord met de geldende algemene voorwaarden. AlleĀ prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder momentĀ wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk momentĀ wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.

Beoordeling Ww.gratisdatingsite.nl 4.5 / 5 (873 Beoordelingen)