MENU

Vergelijk datingsites

Sorteren op:

Vergelijk hier het grootste aantal datingsites van Nederland en België op beoordeling, populariteit of plus- en minpunten. Deze officiële vergelijker wordt wekelijks bijgewerkt en is dus altijd actueel.

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship1
Expertcijfer:
9,7
lexa
Expertcijfer:
9,5
elite
Expertcijfer:
9,3
50plusmatch_logo
Expertcijfer:
9,1
seksbuddy
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
8,4
Ourtime-logo
Expertcijfer:
8,2
regiosexcontact
Expertcijfer:
7.7
badoo
Expertcijfer:
7,2
Match4me-logo
Expertcijfer:
8,1
be2
Expertcijfer:
8,0
victoriamilan
Expertcijfer:
7,9
pepper
Expertcijfer:
8,1
gay-parship
Expertcijfer:
7,0
novamora_logo
Expertcijfer:
6.0
lovedating24
Expertcijfer:
6.0
seniorengeluk
Expertcijfer:
6,0
mijng
Expertcijfer:
7,2
Ondeugend_Daten
Expertcijfer:
6
alleenstaandevaders
Expertcijfer:
7,0

Vind de beste datingsite

strand.pngBen je op zoek naar een leuke date of een nieuwe vriendschap? Tegenwoordig is het heel normaal om nieuwe contacten via het internet op te doen. De laatste jaren zijn het aantal datingwebsite flink toegenomen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze vergelijkingstool kun je alle datingsites op basis van verschillende criteria met elkaar vergelijken. Aan de linkerzijde van het scherm kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent. Dit is belangrijk, omdat de keuze voor een datingwebsite uiteindelijk bepaalt hoe succesvol het online daten voor jou gaat worden. Wanneer je alle zoekcriteria hebt ingevuld, komen er datingwebsite uitrollen die het beste bij jou passen. Tot slot kun je de zoekresultaten sorteren op basis van populariteit, naam en rating. Het gebruiken van deze vergelijkingstool biedt een groot voordeel. Je vindt met deze tool altijd een datingwebsite die goed bij je past. Stel dat je een senior bent die graag een leeftijdsgenoot wilt vinden en het liefst gebruikt maakt van een mobiele applicatie. Dan komen er al snel een aantal datingwebsites uit de vergelijkingstool rollen die perfect bij je zoekcriteria passen. Zo vind je altijd de beste datingwebsites; wat de kans op een succesvolle date vergroot!

Niet iedere datingsite is gratis

Veel mensen die beginnen met online daten, hebben geen flauw idee wat hier allemaal bij komt kijken. Zij gaan er vaak klakkeloos vanuit dat online daten kan zonder kosten. Gelukkig zijn er veel datingsites waar jij je gratis in kunt schrijven. Niet alle datingsites zijn echter kosteloos te gebruiken. Schrijf je dus ook nooit maar zo maar in voor een website, maar kijk altijd eerst of hier kosten mee gepaard gaan. Lang hoef je hier niet naar te zoeken, want de meeste datingwebsites vermelden direct of het gratis is om je in te schrijven of niet. Op negen van de tien sites staat dit direct op de homepage.

Betaalde opties

Nagenoeg iedere datingsite biedt tegenwoordig wel de mogelijkheid aan om je gratis in te schrijven. Op zich ook wel logisch, want wanneer er kosten aan inschrijving zitten gaan mensen naar de concurrent. Jij kunt op iedere datingsite echter wel met kosten te maken krijgen. Gelukkig bepaal jij zelf of jij wilt betalen of niet. Naast de inschrijving zijn er namelijk nog een aantal gratis functies. Zo kun jij vaak andere leden van een datingsite bekijken. Weet echter wel dat de mogelijkheden met een gratis account vaak niet eindeloos zijn bij een datingwebsite. Zo heeft iedere datingsite tegenwoordig namelijk wel een betaalde omgeving. Uiteraard wordt het aantal mogelijkheden aanzienlijk groter wanneer jij gaat betalen voor de service. In dat geval kun je namelijk ook vaak (video)chatten met andere leden en zien of jij een match hebt met iemand. Kortom: jezelf inschrijven is vaak gratis, maar om de datingsite volledig te gebruiken moet jij vaak betalen.

Welk geslacht geniet jouw voorkeur?

Gratis online dating is natuurlijk hartstikke prettig. Dit betekent namelijk dat jij niet hoeft te betalen voor jouw zoektocht naar een (nieuwe) partner. Althans, niet wanneer jij het bij een gratis datingsite houdt. Zoals gezegd zijn er hier behoorlijk wat van tegenwoordig. Dit maakt het natuurlijk niet makkelijker om er eentje uit te zoeken. Jij kunt echter betrekkelijk eenvoudig filteren in het grote aanbod gratis datingsites. Dit begint natuurlijk bij het geslacht waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ben je een man en zoek je een man? Dan heeft het natuurlijk geen zin om je in te schrijven bij een gratis online datingsite voor vrouwen en mannen. Jij kunt zodoende namelijk ook in contact komen met vrouwen en daar heb je niets aan. Bepaal dus eerst of jij een gratis datingsite zoekt voor mannen of vrouwen (of allebei) voor jij je ergens inschrijft.

Bepaal je leeftijdsgrens

Een geschikte datingsite vind je natuurlijk niet alleen door te letten op het feit of jij er gratis gebruik van kunt maken. Naast geslacht heb jij ongetwijfeld ook een voorkeur voor wat betreft leeftijd. Stel voor jezelf daarom ook altijd een leeftijdsgrens in wanneer jij een gratis datingsite zoekt. Sommige datingsites richten zich op nagenoeg alle leeftijden. Zoek jij het in een specifieke leeftijdscategorie? Dan heb je natuurlijk niet veel aan een site met alle leeftijden. Waarom niet? Omdat jij ook mensen tegen kunt komen die veel jonger of ouder zijn dan jij. En hier zit je niet op te wachten. Indien jij een voorkeur voor leeftijd hebt, doe je er goed aan je bij een datingsite in te schrijven die zich richt op deze categorie.

Wat biedt de gratis datingsite jou?

Zoals gezegd zijn er vandaag de dag talloze datingsites waar jij je gratis in kunt schrijven. Dit wil echter niet zeggen dat alle online datingwebsites ook hetzelfde zijn, integendeel. Toch denken veel mensen wel dat dit zo is. Vergelijk daarom altijd meerdere sites voor jij je ergens inschrijft. De beste manier om dit te doen is door te kijken naar de mogelijkheden die de datingsite jou biedt. Hiermee doelen we op de dingen die jij met een gratis account allemaal kunt doen. Bij de ene gratis datingsite kun jij bijvoorbeeld niet chatten zonder te betalen. Dit kan bij de andere datingwebsite echter weer compleet anders zijn. En zo zitten er nog veel meer verschillen tussen de datingsites onderling. Wij raden je daarom ook altijd aan om verder te kijken dan de prijs van een gratis datingsite. Doe je dit niet? Dan krijg je hier later ongetwijfeld spijt van.

Zelf een gratis datingwebsite zoeken

Doordat er tegenwoordig zoveel gratis datingwebsites zijn, kost het niet veel moeite meer om er eentje te vinden. Jij wilt echter alleen de beste gratis datingsites tegenkomen. Dit is echter een utopie wanneer jij zelf op zoek gaat via het internet. Je komt dan namelijk ook datingsites tegen die helemaal niet goed zijn of waar je zelfs moet betalen voor inschrijven. Daarom doe jij er goed aan gebruik te maken van onze speciale tool voor het vinden van een gratis datingwebsite. In onze database tref je namelijk alleen de beste gratis datingwebsites aan. Bovendien kost het jou aanzienlijk minder tijd om een geschikte site te vinden. Je vult jouw voorkeuren namelijk in en er rolt binnen een paar tellen een overzicht uit met de beste gratis datingwebsites. Jij houdt zo dus nog maar een paar gratis datingsites over om uit te kiezen. Het kost je dus weinig tijd en je filtert ook nog eens op de beste gratis datingsites!

In één oogopslag zien of het iets voor jou is

Voor sommige categorieën geldt dat er ontzettend veel datingsites zijn. Wanneer jij filtert, kun je alsnog heel veel gratis datingsites overhouden. Jij hebt ongetwijfeld geen zin om al deze sites te bezoeken en te kijken of het wel wat voor jou is. Dit neemt namelijk ontzettend veel tijd in beslag. Gelukkig kun je bij ons direct zien of een gratis datingsite iets voor jou is. Ten eerste geven wij de drie beste datingsites in jouw categorie bovenaan de pagina weer. Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer dat de gratis datingwebsite van gebruikers heeft gekregen. Dit cijfer zie jij ook direct. Verder kun je in één oogopslag zien op welke categorie de datingsite in kwestie zich richt. Er staan namelijk icoontjes bij alle sites. Zo kan een site zich richten op alle dates, op gaydating, maar bijvoorbeeld ook uitsluitend op hoger opgeleiden. Jij weet zo dus direct of het voor jou de moeite waard is om de gratis datingsite te bekijken.

Beoordeling Ww.gratisdatingsite.nl 4.5 / 5 (873 Beoordelingen)