MENU
€ 9,99 per maand

Over Lexa

Lexa.nl is een moderne en de grootste datingsite van Nederland. Lexa vindt dat daten meer is dan alleen het vinden van een relatie. Daten is leuk, spannend en levert verhalen op. Daarom gebruiken ze ook de slogan: ‘Lexa. Als het om daten gaat.’ De site is gestart in 2002 en is een onderdeel van Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating.

Matchmaking service

Lexa.nl biedt een matchmaking service, zoals ze dat zelf noemen. Je moet eerst een test invullen en een uniek profiel aanmaken. Dan selecteert Lexamore personen die het beste bij jou passen.

Voordelen

  • Duidelijk wie actief lid
  • Serieuze kandidaten
  • Overzichtelijke site

Nadelen

  • Gratis communiceren onmogelijk

Lexa details

Nichedating Nee
Alle daters Ja
Gay dating Ja
Senioren Nee
Erotiek Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 9,99
Aantal leden 860

Lexa reviews

Deel jouw ervaring over Lexa

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

jan

12 februari 2018

m,n mobiel staat vol met ., ……is geinteresseert in jou .. klik je die persoon aan …hebben ze je gewoon ff bezocht op de site . wil je bellen voor info …onmogelijk .. en vrouwen die niet terug mailen ,,ze willen wel iemand met ..humor, lief , attent , sociaal ,,etc, maar een berichtje terug …ho maar ..ik denk bijna zeker dat het zo niet gaat lukken . speel niet met mensen die serieus op zoek zijn naar de ware !!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Tom verhoeven

27 november 2017

Vrouwen reageren niet, altijd de zelfde online die er al tijden op zitten, daten dus blijkbaar niet. Zijn ook niet serieus.
En de functies om dingen stiekem te doen zoals onzichtbaar surfen waarom als je serieus bent?
24 x met mij gefleurd en niks meer van gehoord, zal dus wel fake zijn zodat je blijft. En waarom 3 maanden lid blijven last staan een half jaar, liefst morgen een leuke vrouw en niet over 2 maanden of zo
Het is allemaal rekken en strekken om zo veel mogelijk te innen!!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
jp

20 november 2017

waardeloze site je wordt er zonder aanleiding zomaar afgegooid zonder toelichting en vraag je om een reaktie geven ze niet thuis,ga nu andere stappen ondernemen,zoek het dus hoger op

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
devos linda

2 september 2017

gemakkelijk lid worden maar vraagstuk hoe uitschrijven
geld wordt ook zo maar van jouw visa account afgenomen

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
LexaZiek

1 april 2017

waardeloze bagger; ik probeer al geruime tijd mezelf te verwijderen van de site, maar krijg alleen maar mails met juffrouwen, lidmaadschaps-kortingen en doe-de-test-geouwehoer…

Net als Bart hierboven mee eens: je wordt genaait!
(oh, en alle positieve aanraders hier en over andere datingsites; die krijgen óf zelf geld ervoor óf het zijn de webmazters zelf!)
allemaal fake!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mathijs

17 maart 2017

Vergeleken met andere websites is Lexa sowieso 1 van de betere, alles is superoverzichtelijk en veel gebruikers. Kost wel wat maar dat is helaas bij elke datingsite. Zoek je dus een goede datingsite met veel gebruikers dan raad ik je soweiso bij Lexa aan.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Bart

7 juni 2016

wat een slechte website. Inderdaad als je niet betalend staat ingeschreven krijg je allerlei post van zogenaamd geinteresseerden, zodra je betaalt om te kunnen communiceren, blijkt er niemand geinteresseerd in je. Je wordt gewoon genaaid door de webmaster. Heb ik me uit willen schrijven, wat ene moeite kost dat, dat opschorten. En nu toch geld van mijn rekening gehaald, dat ik heb moeten laten terugboeken. Oplichters deze 'datingsite'.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Simon

27 juni 2015

De 9 is zeer overtrokken.
Positief: je kunt veel op deze site, het zoeken is handig en snel, profielen kan je naar volledigheid invullen.
Negatief: nu na bijna 2 dagen zijn mijn foto’s (profielfoto) nog steeds niet gecontroleerd. Hierdoor heb ik 0 unieke bezoekers. De groene lampjes “online” blijven nog lang nadat een persoon online is geweest branden. Klik ik de chat aan, dan kom ik continue “member is offline” tegen als melding. Jammer….ook zonde is dat gesprekken niet opgeslagen worden in een chat.

Dit is niet eerste keer dat ik op Lexa ben geweest. Ik ben over het algemeen niet lelijk, maar je mag al blij zijn als je toch nog een reactie krijgt….. Het aantal profielen valt ook redelijk tegen.

Patricia

18 februari 2015

Recentelijke ervaring: een man die mij wilde afpersen, allemaal mooie verhalen aangehoord en toen begon hij, moest Apple macbook voor hem kopen, legio vrouwen tuinen hier waarschijnlijk wel in.
Hoezo wat zij zeggen de meest betrouwbare dating site, alles kan hier door iedereen fake ingevuld worden, foto’s van internet halen en ook de rest. Begrijp werkelijk niet dat er niet met een legitimatiebewijs gewerkt wordt.
Deze man gaat ook naar andere datingsites om het daar verder te proberen. dames opgelet overal!!!!

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Lexa

Lexa is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Lexa.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Lexa review
  • Ervaringen Lexa
  • Lexa kosten
  • Lexa.com
  • App Lexa

.

 

Stel een vraag over Lexa

Je kunt ons alles vragen over Lexa

Beoordeling Ww.gratisdatingsite.nl 4.5 / 5 (873 Beoordelingen)